Andelslandbruket bortom elva

Kortreist mat som en vet hvor kommer fra. Sosial møteplass for liten og stor. Andeler i kjøtt fra sau, potet/grønnsaker, frukt/bær og ved/skog. I tillegg kan nevnes: overnatting, fiske i sjø/vann, nydelig turterreng, tyttebær og blåbær.

Me skal starte opp med Vestlandsmodell Andelslandsbruk. Oppstart blir neste år (2020). Me er to bruk på Sleire som skal drive dette ilag. Her får du mulighet til å oppleve drømmen om å vere med å drive eit gardsbruk. Du kan følge eit lam fra fødsel til slakt. Vere med å dyrke bær og frukt. Lage potet og grønnsaksåker der det ikkje har vore dyrka noko før (økologisk). Du kan også få oppleve å gå i skogen å sage din egen ved. Det blir motorsagkurs for dei som treng det. Me selger andelar i kjøtt, bær/frukt, potet/grønnsaker og ved. Nye andelar kvart år. Me kan utvide seinare til det me vil, uante muligheter.
Du må vere med på litt fellesarbeid, men me skal også ha mykje gøy for store og små. Det sosiale er ein KJEMPE VIKTIG ting i andelsbruket. Barna skal også få vere med på sin måte.
Me kan tilby litt overnatting til dei som bur litt langt borte, men du kan ta med bobil el campingvogn el telt, me har plass.
Åpen dag på Andelsbruket den 25.august 2019, påmelding via Facebook.
ME HÅPAR Å HØYRE FRA DEG, BÅDE GAMAL OG UNG, FAMILIAR OG SINGEL. ME GLER OSS.
Kontakt Ingfrid Hansen Sleire på mobil 41696921 eller besøk oss på
Facebook eller Instagram: Andelsbruket bortom elva.