Druehagen Gård

Vi ønsker oss en gård full av liv, med mennesker, dyr, grønnsaker, druer, epler og bær, der vi kan være med og skape en positiv endring i samfunnet.

Andelsbruket

Våren 2023 starter vi opp med andelsbruk. Det vil bli dyrket på ca 3 daa jorder, som har ligget brakk de siste årene. Jorden er ikke sertifisert økologisk (enda), men vi har startet med sertifisering i 2023, samtidig som vi skal jobbe regenerativt, økologisk og bærekraftig. Det vil bli gjort store investeringer i både utstyr, vanningssystemer, drivhus og jordtekniske løsninger, men siden dette er ganske nytt for oss, og det er første året, så har vi satt andelsprisen relativt lav. Dette blir gjort for å gjenspeile den litt økte usikkerheten ifht avlingsstørrelse i 2023. Vi håper likevel dere vil være med på denne spennende reisen, og gjøre dette supert! Ferske, lokale grønnsaker uten spøytemidler!

Pris og arbeidsplikt

Pris:

7000 kr -30% 4900 kr per stor andel. Arbeidsplikt: 10 timer
3500 kr -30% 2450 kr per liten andel. Arbeidsplikt: 5 timer

Vi håper på ca 100 kg grønnsaker per stor andel (en gjennomsnittsnordmann spiser ca 80 kg grønnsaker i året, så en andel kan passe for to voksne eller en liten familie). Ca 50 kg for liten andel

Andelspris faktureres ved start av sesongen.

Arbeidsplikten utføres primært på planlagte arbeidsdager, slik at det blir effektivt og sosialt!

Arbeidsdager, andre samlinger og arrangementer annonseres fortløpende på sosiale medier og via epost, samt på «Hva skjer»-siden vår på internett.

Grønnsaker hentes på gården/plukkes selv, eller leveres ut på reko-larvik eller lignende, mot et lite tillegg.