Dun andelslandbruk

Dun Andelslandbruk holder til på Jøa i Namsos kommune. Vi dyrker mer enn 35 sorter grønnsaker, og gården driver også med kjøttproduksjon av gressfora økologisk storfe. Andelslandbruket er åpent både for de som vil være med på dugnader gjennom sesongen, og de som ikke har anledning til å delta i arbeidet.

Gården ligger på øya Jøa i Fosnes kommune.Den ligger idyllisk til mellom fruktbare jorder, fjell og vakre kulturlandskap. Nært til sjø og med muligheter for bading, båtliv og kajakkpadling. Her er det også mange muligheter til flotte fjellturer – med havutsikt.
I dag produserer vi økologisk kalvekjøtt, grønnsaker, korn og gras. Det er mulig å være med i andelslandbruket både som aktive dugnadsdeltakere, og som betalende deltakere uten å være med i arbeidet. Vi leverer kasser til faste leveringspunkt gjennom hele sesongen. Alle deltakere vil få tilkjørt kasser med grønnsaker til et fast leveringspunkt en gang i uka i løpet av sesongen. Etter sesongslutt vil vi ha åpne dager på gården, hvor det går an å hente lagringsvarer som poteter, gulrøtter, kålrot og annet. Kanskje kombinert med enkel servering, grilling, og andre aktiviteter på gården. Også de som ikke forplikter seg til dugnadsinnsats er hjertelig velkommen til å besøke gården når vi har åpne aktiviteter.
Dun gård og andelslandbruk skal være et hyggelig sted å komme til. I et gammelt verksted bygger vi nå nytt oppholdsrom med et godt kjøkken for matlaging og felles pauser under tak, vi har bålplass og grillmuligheter ute, og åker og gårdstun er alltid åpent for medlemmene.
Og skulle noen ønske å ta noen dager på Jøa, er det mulig å leie det idylliske Dun Feriehus som ligger på plassen. Dette er et gammelt nordlandshus som er godt tatt vare på, og inneholder 8 senger og et moderne bad.
Ta gjerne kontakt direkte med oss for info og bestilling.
Ola: 97 59 51 58, Sissel: 46 90 45 44