Eidsvoll Andelslandbruk

Eidsvoll Andelslandbruk ble startet i 2018 av Sander Nordstuen Gård, dette er et lite bondestyrt andelslandbruk med plass til ca 75 andeler. Hos oss har du mulighet for å kjøpe andeler i gårdens produksjon av økologiske grønnsaker, egg, bær og kjøtt, alt økologisk og Debiogodkjent.

Sander Nordstuen Gård drives i dag økologisk av Tone Bech og Magne Stenersen. Tone Bech er utdannet kokk og vil ha forskjellige kurs innen matlaging.

Vi vil i 2019 ha workshops innen fermentert mat og drikke samt kombucha og yoghurt. Se komplett liste over kurs og workshops på vår nettside.

Gården ligger 800 meter fra vorma og helt på kanten i ett fantastisk ravinelanskap. Her driver vi et mangfoldig økologisk landbruk, og selger varer direkte til butikker, resturanter og via Eidsvoll Andelslandbruk. Mange velger også og besøke vår lille gårdsbutikk i sesong.

Vi ønsker å gi dere opplevelsen av kortreist og ren økologisk mat som smaker helt fantastisk, du vil også bli godt kjent med dyrene som bor på gården.
Her kan du komme og koble av fra hverdagen, samle energi og være med i ett sosialt samfunn hvor si setter fokus på ren kortreist mat. Hvor du kan ha opplevelsen av å dyrke fram din egen mat, samt vite hvor maten kommer fra.

Vi dyrker et mangfold av forskjellige økologiske grønnsaker, bær og egg fra våre frittgående høner, hønene våre spiser det de selv måtte ønske på store utearealer, og de får økologisk soyafritt kraftfôr. Purkene våre får grisunger hver vår og lever så naturlig griseliv som mulig, de går ute hele året, i sol, regn og snø.

På gården har vi gammelnorsk spælsau som er en flott og selvstendig sauerase som også beiter bra, disse har vi på innmarksbeite hele året, da vi har tilgang på store og utrolige frodige ravinebeiter, og de er med på og holde dette fantatiske ravinelandskaet i hevd, så det ikke gror igjen, På vinteren er de i fjøset hvor de går inn og ut som de selv ønsker.