Fornebu samdyrkelag

Som andelshaver i Fornebu samdyrkelag får du være med i en stor og bynær grønnsaksåker, dyrket etter økologiske prinsipper. Du får rett på en andel av produksjonen hver uke og høster dine egne grønnsaker rett fra åkeren. I tillegg blir du del av et sosialt fellesskap!

Om Åkeren på Fornebu

Fellesåkeren ligger på en ca. 7 mål stor tomt som blir en del av OBOS-utbyggingen på Fornebu på sikt. Supersentralt, rett ved busstopp og midt mellom Telenor på den ene siden og Punkt Fornebu på den andre.

Hva får du som andelshaver?

Vi dyrker over 50 ulike grønnsaker, i tillegg til urter, blomster og noe bær.

Sesongen er normalt fra juni til og med oktober. Hvor mye grønnsaker du kan høste spesifisieres i ukentlige høstemeldinger, hvor du også får vite hvordan du høster - og tips på hvordan du kan bruke alle de ulike grønnsakene.

Alle andelshavere inviteres til å delta i dyrkingen av grønnsaksåkeren. Slik får du og familien muligheten til å lære mer om økologisk hagebruk, dele innsats og opplevelser ute i et trivelig miljø, og delta i et sosialt fellesskap rundt det å dyrke jorden og høste egne grønnsaker.

Vi arrangerer faste ukentlige samjobbingsdager, i tillegg til kurs, workshops, fellesmiddager og andre trivelige sammenkomster. Å være med i Fornebu samdyrkelag er både lærerikt, sosialt og moro!

Har du lyst å vite mer?

Hvis du har spørsmål eller har lyst å vite litt mer, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Hovedgartner Anna svarer gjerne på spørsmål :)