Holt Gård i Undrumsdal

Har du lyst på lokale grønnsaker rett fra jorda produsert med omsorg for liv? Vi dyrker et bredt utvalg av grønnsaker på åker og i 2 drivhus hvor du kan komme og høste selv. Hjertelig Velkommen på Laget!

Om oss

Holt Gård er en Besøksgård med kafé og selskapslokaler som er åpen hver helg og flere dager i uken gjennom sommeren og høsten.
I gårdsmeieriet produserer vi yoghurt, ost og andre produkter av melk fra våre egne kuer.
Vi har også en gårdsbutikk hvor vi selger meieriproduktene, kjøtt, egg og andre foredlede produkter.

I 2013 startet Andelshagen på Holt Gård opp med hjelp fra Naturvernforbundet i Vestfold. Andelslandbruket har hatt en sakte, men sikker vekst og i 2016 var det 80 andeler tilgjengelig.
I 2022 tok neste generasjon over ansvaret i hagen med inspirasjon fra Sogn Jord- og Hagebruksskule samt praksis fra flere gårder med ulike former for andelslandbruk og i 2023 har vi andeler tilsvarende 150 små.

Andelene

En stor andel hos oss innebærer ca 130 kg grønnsaker og er beregnet for ca 2 voksne med eventuelle barn fra slutten av Juni frem til slutten av Desember.
Små andeler er halvparten så store.

Medlemmene får også tilsendt gode oppskrifter og tips til hvordan de ulike vekstene kan nyttes levert av vår gode mesterkokk Kia Vulgaris!

Priser:

Liten andel med 6 timer dugnadsinnsats: 3.400-
Stor andel med 9 timer dugnad: 5.950,-
100,- ekstra pr time dersom du ønsker andel uten dugnad.

Lyst å bli med på laget ?

For mer informasjon kan du besøke nettsiden vår www.holtgard.no

Send mail til hagen@holtgard.no om du har spørsmål eller ønsker å være med!

Vi håper å høre fra deg!
Alt godt,
Hilsen Gjengen på Holt Gård