Kirkeparken Samdyrkelag

Forbrukerdrevet andelslandbruk i hjertet av Drammen - rett utenfor Bragernes Kirke. Evas Grønne Hage AS står for driften og vi dyrker på ca. 350 kvm og legger ut 20 andeler hvert år. Vi driver selvsagt økologisk og med håndkraft.

Drammens (og Norges?) mest sentrale andelslandbruk ligger i kirkeparken utenfor Bragernes kirke. Vi legger ut 20 andeler hvert år og prisen er 4000,- for sesongen+ at du må bidra med 5 timer dugnad. Det sikrer deg retten til 1/20 av alt vi dyrker frem det året. Vi praktiserer selvhøsting etter høstelister og arrangerer felles dugnader og høsttakkefest.

Vi dyrker på ca 350 kvm og er opptatt av å dyrke etter økologiske prinsipper med permakultur og regenerativt landbruk som fokus. Materialer vi bruker er i størst mulig grad gjenbrukbare eller nedbrytbare. Det brukes ikke kunstgjødsel, bare organisk og i størst grad økologisk gjødsel, som flytende plantegjødsel, kukompost, lupin/hønsegjødsel og plantekompost.

Vi er et lite, men eksklusivt samdyrkelag som viser drammens befolkning hva man kan bruke en park til, samtidig som vi får ferske, rene og ureiste grønnsaker hele sommeren.

Hvis du har spørsmål kan du ringe Cathrine på 92416025. Velkommen til vårt matnyttige fellesskap! PS: åpent for alle å være med, du trenger ingen tilknytning til kirken.