Lyngdal Andelslandbruk

Våren 2016 startet Lyngdal Andelslandbruk opp, som det sydligste i Norge! På et av Lyngdals flotte landbruksområder, ved Faråna langsmed elva Lygna, kan våre andelshavere sikre seg en eksklusiv andel av økologisk produksjon av ferske grønsaker, direkte fra jord til bord - uten mellomledd.

Vi har plass til 50 andeler. Ansvarlig bonde er Kjell Magne Larsen. Han produserer i tillegg til økologiske grønnsaker også økologiske jordbær, melk og kjøtt, men disse produktene er ikke en del av andelslandbruket vårt. Lyngdal AL er produsentstyrt, og med en kjernegruppe på 5 andelshavere. Våre andelshavere bidrar på dugnad gjennom sesongen og henter sin mat ved selvplukking ukentlig i henhold til utsendte høstemeldinger.

Prisen for 2020-sesongen er 2700 kr. per andel for voksne, og halv pris for barn. Det er også en innmeldingsavgift på kr. 300,-.

Du er velkommen til å ta kontakt om du ønsker å bli en av våre nye andelshavere eller om du har spørsmål. Vi har ledige andeler. Kanskje har du lyst til å komme på besøk for å se stedet og hva vi holder på med? Da er det bare å ta kontakt.